Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bulharsko-Primorsko-hotel Belvedere

22. 10. 2011

 

 HOTEL BELVEDERE 

hotel: hotel Belvedere se nachazí pět minut od pláže. Nenechte se zmást zevnějším vzhledem hotelu, připomínající ubytovnu z dob minulých. Ve vnitř je hotel nově a moderně zrekonstruovaný. Pokoje jsou menší, ale pěkně zařízené s manželskou postelí, televizí s českými programy, nočním stolkem s velkým zrcadlem. Koupelna je malá s wc a sprchovým koutem. Bazén u hotelu byl neobvykle malý.

strava: Dle doporučení jsme měli zaplacenou polopenzi a i to bylo dost. V Bulharsku je poměrně levno, proto doporučuji si zaplatit pouze snídani. Strava v hotelu nebyla pestrá a ve všem byl kopr, tudíž člověk z večeře či snídaně odchézel ne moc dobře zasycený. Výhodou byla, samoobsluha naproti hotelu, kde si můžete koupit vše, dle vasi chuti.Na obědy jsme chodili do místních restaurací nebo taveren, kde vaři opravdu chutně.

pláž: Jak jsem již zmiňovala byla nedaleko hotelu. Pláž byla písčitá a dostatecně dlouhá. Vstup do moře byl pozvolný. Slunečníky a lehátka za poplatek.

zábava: Oblast Primorsko je pěkná se spoustou místních restauraci, taveren, obchůdků ( nákupy jsou zde za velmi dobré ceny) a lékárna. Je zde i menší aqua park. Všude se dostanete pežky. Jsou zde dvě pláže na severní straně ( zde se nechazi hotel Belvedere) a jižní pláže, která je spíše zaměřená na lodní dopravu a rybolov.  Obě však byly čisté a pěkně udržované.

celkové zhodnocení: Pokud nejste naročnými klienti, tento hotel doporučuji.  Stačí Vám objednat si pobyt jen se snídaní a za ušetřené peníze se raději dobře najíst v místních restauracích, či si něco koupit za výhodné ceny v obchodě.                                                                                      

  Honey 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

aaaa

(aaaa, 30. 11. 2011 13:33)

aaaa

Re: aaaa

(blabla, 30. 11. 2011 13:51)

blabla bla